Donateurs

Donateurs spelen een belangrijke rol in het voortbestaan van de vereniging. U bent al donateur van de vereniging voor € 5,00 per jaar. Als u donateur wilt worden van de vereniging vul dan het formulier in.

Indien u een eenmalige storting wilt doen om onze vereniging te steunen dan is uw gift meer dan welkom op Rabobank rekeningnummer NL98 RABO 031 13 52 189 t.n.v Drumfanfare Victoria.

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Victoria Bunnik een warm hart toedraagt mogelijk om Victoria Bunnik GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.victoriabunnik.nl.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Victoria Bunnik een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Victoria Bunnik kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Victoria Bunnik. Klik op onderstaande button om ons te sponsoren.

SponsorKliks,