Lid worden van Victoria

groepsfoto2.jpg (15.814 bytes)Naast de gezelligheid is het hoofddoel van de leden van Drumfanfare Victoria om SAMEN een aardig stuk muziek te laten klinken, waar de majorettes goed bij uit de voeten kunnen. Vooral bij de optochten vrolijkt onze Majorettegroep het geheel op!

Een goede sfeer, maar ook kwaliteit!!

We doen allemaal ons best zo goed mogelijk te spelen. Dat doen we voor onszelf en voor elkaar om er SAMEN iets leuks van te maken en zo naar ons jaarlijkse concert toe te werken. Onder leiding van professionele dirigenten en instructeurs gaat dat ieder jaar weer beter. Maar natuurlijk doen we het ook voor de mensen in de gemeente Bunnik om activiteiten, zoals optochten muzikaal op te luisteren!

De Majorettegroep en de Tamboergroep oefenen iedere maandagavond en de Fanfare iedere donderdagavond in de Schoudermantel naast het Gemeentehuis, tussen Bunnik en Odijk, Singelpark 5.

Majorettes:  maandagavond van 18:00 tot 20:00
Tamboergroep:  maandagavond van 20:00 tot 22:00
Fanfare:  donderdagavond van 19:30 tot 21:30

Is het misschien iets voor jou? Kom dan gerust eens vrijblijvend tijdens de repetities op maandag- of donderdagavond kijken en luisteren. Als het je wat lijkt, dan ben je eerst een maand op proef lid.

Je kunt ons ook komen bekijken en beluisteren bij de jaarlijkse optochten met Carnaval, Koningsdag, bij de Avondvierdaagse of bij ons jaarlijkse concert.

De contributie is € 170,00 per jaar (voor kinderen en 65 plussers minder, zie onder). Dat is inclusief het lenen van een instrument van de vereniging.

Bespeel je nog geen instrument, dan krijg je bij ons les van een beroepsmusicus. Hoe harder je je best doet, des te sneller je mee kan doen met het orkest!

Welkom bij muziekvereniging Victoria Bunnik!

Contributie per jaar
Seniorlid: € 170,00
Jeugdlid tot 18 jaar: € 95,00
65+ lid: € 148,00
 

U-pas
Drumfanfare Victoria is aangesloten bij U-pas. Heeft u een U-pas dan kan de contributie, of een deel daarvan betaald worden via deze pas. Meer informatie via: info@victoriabunnik.nl of www.u-pas.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.