Concert Drumfanfare Victoria weer in de Beesde

maandag 11 maart 2013

Jaarlijkse Concert Victoria terug naar de Beesde

Half februari werd duidelijk dat de Brothers Horeca Groep “De Beesde in Bunnik“ als een nieuwe locatie kon toevoegen. In de contacten over de organisatie voor het jaarlijkse concert – waarvoor aanvankelijk 3 maart stond gepland – kwamen veel herinneringen naar boven aan die oude combinatie: De Beesde en het jaarlijkse concert van de Drumfanfare Victoria.

Destijds allemaal nog in de periode waarin de Beesde werd gerund door Gerard en Gerda Peek, de trotse ouders van de gebroeders Peek.
De locatie “De Beesde” heeft in de startperiode van de Drumfanfare Victoria gefungeerd als repetitielocatie en als concertruimte voor het jaarlijkse concert.

Brothers Horeca Groep is trots op haar nieuwe aanwinst en hoe mooi is het nu om de Drumfanfare Victoria ook weer binnen die muren te hebben.

In overleg is besloten om voor het eerstvolgende jaarlijkse concert de overstap van de Brothers naar de Beesde aan de Camminghalaan 30 in Bunnik te maken.
Er wordt hard gewerkt aan een aantal aanpassingen van deze locatie om met name in de grote zaal zoveel mogelijk ruimte te creëren.

Kort na de oplevering van de nieuwe locatie zal het jaarlijkse Victoria-concert een van de eerste activiteiten in “De Beesde” zijn.
Dit had wel tot consequenties dat het concert van 2013 wat moest worden doorgeschoven en wel naar zondagmiddag 21 april 2013. De aanvangstijd is ongewijzigd: 14.00 uur.

Terug